A húst szeletekre vágjuk, be
sózzuk, majd
lisztbe hempergetjük, és felhevített
zsíron világosra sütjük. Utána fazékba rakjuk. A visszamaradt
zsírhoz egy kevés
lisztet adunk, megpirítjuk, majd hozzáöntjük a csontlét.
sóval ízesítjük, majd leszűrjük, és a húsra öntjük. A gyöngy
hagymát
vajon megpároljuk, majd
sóval ízesítjük. A
szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk, hozzáadjuk a darabokra vágott
gombát, szintén megpirítjuk, majd ráhintjük a felaprított
petrezselyemzöldet. Az egészet a húshoz adjuk a
hagymával együtt, majd lefedve készre pároljuk.
Sült
burgonyakockával, a
pecsenyelével, és
petrezselyemzölddel meghintve tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>