Az oldalast feldaraboljuk, eközben a felaprózott hagymát a zsírban megpirítjuk. Beleszórjuk a pirospaprikát, majd hozzáadjuk a húst. Sózzuk, és amikor már maj
A hús negyedét felkockázzuk, a többit felszeleteljük, a répát és a hagymát szintén kockákra vágjuk. A vajon megpirítjuk a húst, majd hozzáadjuk a zöldség
A felkockázott húst vajon megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a feldarabolt krumplit, a babot, a csombort és 4 deci vizet. Lefedve kb. egy órán keresz
A húst kenjük meg olajjal, alaposan fűszerezzük be, majd grillezzük közepesre őket, és tegyük félre. Egy tálban keverjük össze az olajat, a vörösborecettel
Pác:
Keverjük össze a pác hozzávalóit. Tegyük bele a húst, forgassuk át, és tegyük 4 órára a hűtőbe. Szúrjuk a nyársakra a húst, az újhagymát és a k
A tésztát főzzük meg a csomagolása szerint. Szűrjük le és tegyük félre. hevítsük fel a vokot magas hőfokon. Amikor meleg, öntsünk bele 2 evőkanál olajat,
A húst tűzdeljük meg szalonnával, sózzuk, borsozzuk. A zsírt forrósítsuk fel, öntsük rá a tepsibe tett húst, és süssük sütőben 30 percig. Közben locsolj
A felsálat négy egyforma szeletre felvágjuk, majd kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A túrót összetörjük, belekeverjük a felaprózott kaprot, majd ezzel bekenjük
Ugrás a lap tetejére >>