» Pác: » 2 ek. sötét szójaszósz » 2 ek. kínai rizsbor » 2 ek. erjesztett fekete bab » 1 ek. földimogyoró-olaj » 2 gerezd fokhagyma, zúzva » 1 tk. finomra reszelt gyömbér » fél kis piros thai csili, kimagozva és felaprítva » 600 g marhafartő, kockára vágva » 8 szál újhagyma hasábokra vágva » 1 zöld kaliforniai paprika, kimagozva és kockára vágva » párolt rizs a tálsláshoz
Pác:
Keverjük össze a pác hozzávalóit. Tegyük bele a húst, forgassuk át, és tegyük 4 órára a hűtőbe. Szúrjuk a nyársakra a húst, az újhagymát és a kaliforniai paprikát. Melegítsük elő a grillsütőt. Grillezzük meg a nyársakat, ás forrón tálaljuk a párolt rizzsel.
Előkészület: 15 perc.
Sütési idő: 5-6 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom