» 500 g vékony csíkokra vágott marhabélszín » 450 g lapos thai tojásos tészta vagy olasz szalagtészta » 150 g zöldbab » 60 ml kínai feketebab-szósz » 60 ml mogyoróolaj » 1 vékony szeletekre vágott hagyma » 2 gerezd fokhagyma, finomra vágva » 1 evőkanál mirin (édes japán rizsbor vagy édes sherry)
A tésztát főzzük meg a csomagolása szerint. Szűrjük le és tegyük félre. hevítsük fel a vokot magas hőfokon. Amikor meleg, öntsünk bele 2 evőkanál olajat, a bélszíncsíkokat 3 perc alatt süssük meg benne, rázogatva. Vegyük ki a húst és tegyük félre. A maradék olajat öntsük a vokba, és pároljuk meg benne a hagymát és a fokhagymát. Adjuk hozzá a feketebeb- szószt, a mirint és a zöldbabot. Még 3 percig pirítsuk, és adjuk hozzá a bélszín csíkokat. Süssük még 1 percig, majd forrón tálaljuk.
Elkészítési idő 23 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom