A scaloppine-hez:
Keverjünk össze 4 ek.
olívaolajat, a
citromlevet és a kakukkfüvet. Tegyük bele a húst,
sózzuk,
borsozzuk, és forgassuk jól össze. Tegyük 1 órára a hűtőbe. Melegítsük elő a grillsütőt.
tonhalmártás:
Keverjük el a
tojássárgáját az
ecettel, a
mustárral, a szardellával és a
fokhagymával a turmixgépben. Adjuk hozzá a fokozatosan az olajat, és keverjük sűrűre. Tegyük bele a
tonhalat és a vizet, és keverjük krémmé.
Az olajat hevítsük fel egy serpenyőben, tegyük bele a kaprit, és süssük ropogósra. A húst grillezzük meg, majd forrón tálaljuk a
tonhalmártással és a sült kaprival.
Előkészület: 20 perc.
Sütési idő: 3-6 perc.
Nehézségi fok: 1.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>