A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk,
sóval,
borssal ízesítjük. Minden szeletet fűszer
vajjal és
mustárral megkenünk, majd feltekerjük őket roládnak és fogpiszkálóval összetűzzük.
A
vajat felforrósítjuk, és a tekercsek minden oldalát 8-8 percig sütjük. A vörös
hagymát és a
fokhagymát megtisztítjuk, felaprózzuk. Forró olajban megfuttatjuk őket. Beleöntjük a
paradicsomot, a sambal oelek-et és a felaprított fűszernövényeket. Kissé megsűrűsítjük kb. 10 perc alatt. Cukorral is ízesíthetjük. A húsokat ezzel a mártással tálaljuk. Hozzáillő köret: tészta.
Elkészítési idő: kb. 25 perc (+párolás és sütés)
kb. 277 kcal/1163 kJ/adag
30 g fehérje, 13 g
zsír, 7 g szénhidrát
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>