» 1,5 kg báránygerinc » friss fűszerek » fél tk. őrölt gyömbér » fél tk. szárított zsálya » fél tk. bors » 2,5 dl húsleves » 34 dkg konzerv ananász » 1 ek. szójaszósz » 2 tk. mustár » liszt » só
A húst a fűszerekkel, a gyömbérrel, sóval, borssal ízesítjük, majd felgöngyöljük, megtűzzük, és jénaiba tesszük. Kevés vizet öntünk alá, majd magas fokozaton másfél órát sütjük. Az ananászt a szójával és a mustárral pürésítjük, majd fél órával a sütési idő vége előtt a húsra kenjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom