Gyros pitában receptHány személyre: 4 személyre
» 1 db KNORR Gyros Alap
fokhagymás dresszinggel
» 50 dkg sertés tarja
» 1 pohár Coop
joghurt» 4 evőkanál Coop napraforgó étolaj
» 4 db pita
» friss zöldségek a tálaláshoz
Egy nagyobb edényben keverjük el a KNORR Gyros alapot (a tasak szélesebb része) 4 evőkanál olajban,adjuk hozzá a vékony csíkokra vágott húst,keverjük jól át és hagyjuk állni 1-2 percig.
Egy másik keverőtálban keverjük simára a
joghurtot a
fokhagymás dresszing alappal (a tasak vékonyabb része),majd fóliával letakarva hagyjuk állni a hűtőben 5-8 percig. A befűszerezett húst pirítsuk forró serpenyőben,további olaj hozzáadása nélkül erős lángon, kevergetve 8-10 percig.
Kínáljuk friss zöldségekkel,pitában vagy sült
burgonyával,a
fokhagymás öntettel meglocsolva.
Elkészítési idő:15-20 perc
Szerző:
Snifi Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>