» 3-4 evőkanál olaj » 80 dkg báránycomb(vagy lapocka, csont nélkül) » só » őrölt bors » 1 nagy fej vöröshagyma » 1-2 gerezd fokhagyma » néhány szál bazsalikom » 1dl száraz vörösbor
A bárányhúst csíkokra vágjuk, és felaprítjuk a hagymát. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és meghervasztunk benne egy hagymát.
Ezután dobjuk bele a húst, hintsünk rá sót, fokhagymát, rozmaringot, és pároljuk puhára.
Mire a hús megpuhul, finom kis szaftja lesz. Pirított hagymával koronázott puliszkát kínálj hozzá köretnek.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom