A feldarabolt zöldbabot,
spárgát és zöldbor
sót
sós, enyhén cukrozott
vízben megfőzzük, miközben a felszeletelt
gombát
zsírban elkészítjük, majd
sózzuk,
borsozzuk, a
petrezselyemmel meghintjük. Egy tálban a
tejszínhez keverjük a
tojást,
sózzuk. A
burgonyából sz
almaburgonyát sütünk, a bélszínt és a májat felcsíkozzuk. Ezután a felaprózott
hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a húst,
sózzuk,
borsozzuk, a
majoránnával ízesítjük. Amint a hús félig megsült, beletesszük a májat is, majd ha ez is átsült, felöntjük a borral. Lisztet szórunk rá, hozzáadjuk a
gombát és a többi zöldséget, majd az egészet összeforraljuk. Az egészet tálra tesszük, mellétesszük a
tojást és a
krumplit, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>