A húst 8 egyforma szeletre vágjuk,
borsozzuk, majd olajjal meglocsoljuk, és alufóliába csomagolva 1-2 órára hűtőbe tesszük. Eközben a meghámozott
krumplit
citromos
vízben állni hagyjuk, a felszeletelt
padlizsánt
sózzuk,
citromlével meglocsoljuk, majd hagyjuk, hogy leve elcsorogjon. Ezután a húst elősütjük, félretesszük, majd ugyanebben a zsiradékban megpirítjuk a
krumplit, utána a
padlizsánt, végül a
hagymákat is. Ezután egy ki
vajazott jénaiba tesszük a
burgonya felét, majd a zöldbabot, a
padlizsánt, a felszeletelt
paradicsomot, a
hagymát, a húst, és befedjük a maradék
krumplival.
tejfölt kenünk a te
tejére, megszórjuk a morzsával, majd készre sütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>