A pá
rizsit ujjnyi vastagokra szeleteljük, amiknek mindkét oldalát kis ételízesitővel megszórjuk, és hirtelen mindkét oldalát megsütjük. a pá
rizsi meghajlik mintha egy kis kosár lenne. A
hagymát olajon megpároljuk, teszünk bele egy kis piros
paprikát, beletesszük a
gombát, meg
sózzuk. - elkészítünk egy
gombapörköltet. Közben a szokásos módon elkészitjük a
rizst (olaj,
rizs,
só,
víz). Amikor a
rizs is kész, összekeverjük a
gombapörkölttel, és ezzel megtöltjük a pá
rizsi kosárkákat, a te
tejére pedig 1 pohár
tejfölt összekeverünk egy pici
sóval és egy
tojás sárgával- meglocsoljuk a tölteléket és szép pirosra sütjük. Savanyúsággal - főleg
almapaprikával- nagyon finom. Fél óra alatt kész
Szerző:
ollári csabáné Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>