A húst úgy vágjuk szét, hogy szétterítve egy nagy, téglalap alakú szeletet kapjunk.
A
gesztenyemasszát összenyomkodjuk. A zsemléket
tejbe áztatjuk, majd kinyomjuk, és összekeverjük a
gesztenyével. A
gombát felaprítjuk, és
vajon megpároljuk. Ezután a nyers
tojásokkal együtt a
gesztenyéhez adjuk. Sózzuk,
borsozzuk. (Ha a massza túl híg, keverjük össze zsemlemorzsával.)
A keveréket a hússzeletre kenjük, összegöngyöljük, és megtűzzűk, majd olajon átsütjük. Bekenjük Piros Arannyal, hozzáadjuk a
hagymát,
borókabogyót és a vizet, majd lefedjük, és megpároljuk. Végül sütőbe tesszük, és megsütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>