» 4 szelet setésszűzpecsenye » 400 g cannellini bab konzerv » 125 g morzsolt fetasajt » 2 kockára vágott paradicsom » 1 evőkanál szárított oregánó » 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors » citromgerezdek a tálaláshoz
Keverjük össze a babot, a paradicsomot, a fetasajtot, az oregánót és 1 evőkanál olajat. sózzuk, borsozzuk. Hevítsük fel a grillserpenyőt. Locsoljuk meg a szűzérméket a maradék olajjal, sózzuk, borsozzuk, és oldalanként 4-5 percig grillezzük. Tegyük tányérokra, a tetejére salátát helyezzünk. Citromgerezdekkel és tzatzikival tálaljuk.
Elkészítési idő 21-23 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom