Melegítsük elő a grillsütőt.
Mártás:
Olvasszuk meg a
vajat, tegyük bele a
hagymát, a
fokhagymát, és kis lángon pirítsuk meg. Adjuk hozzá a brandyt, és forraljuk fel. Kis lángon főzzük, majd adjuk hozzá a
borsot, a
tejszínt, és főzzük sűrűre. Keverjük bele a créme fraiche-t, és
sózzuk meg.
Kenjük meg a húsokat olajjal, majd
sózzuk és
borsozzuk. Grillezzük meg minden oldalukat. Tegyük tányérra, és fedjük le. Locsoljuk meg a
gombát olajjal, szórjuk meg
kakukkfűvel,
sóval és
borssal. Grillezzük puhára. A hús kifolyt szaftját keverjük a mártásba. A steakot forrón tálaljuk a
gombával és a mártással.
Előkészület: 20 perc.
Sütési, főzési idő: 15-20 perc.
Nehézségi fok: 1.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>