» 2 db 40- os konzervparadicsom (darabolt, fűszeres) » 25 dkg cavolo nero » 40 dkg konzerv fehérbab (cannelini) » 4 evőkanál extra szűz olívaolaj » só, őrölt fekete bors
Egy lábasba tegyük a paradicsomot és egy konzervdoboznyi hideg vizet öntsünk hozzá. Sózzuk- borsozzuk és forraljuk fel. Ha felforrt vegyük vissza alacsonyra a hőfokot. Vágjuk össze a káposztaleveleket és adjuk hozzá. Kb. 15 percig főzzük alacsony hőfokon, vagy míg puha nem lesz. Öntsük le a babról a levet, mossuk meg és ezt is adjuk hozzá. A levest melegítsük át és tálaljuk. Mindegyik adagra öntsünk egy kis olívaolajat.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom