40 deka lisztet elegyítünk 1 csomag sütőporral, majd deszkán összegyúrjuk 1 egész tojással, 15 deka zsírral, kávéskanálnyi sóval és annyi tejföllel , hogy
A húst felcsíkozzuk, sózzuk, borsozzuk, majd olajban átsütjük. Ezután a megmaradt zsiradékban megpirítjuk a hagymát, és hozzáadjuk az összepréselt fokhagym
A darálthúshoz keverünk 3 tojást, a tejet, sózzuk, borsozzuk, majd fél órát állni hagyjuk a hűtőben. Ezután gombócokat csinálunk belőle, bepanírozzuk, maj
A mártás hozzávalóit a tűzhelyen kis lábosban összekeverjük 4 ek. vízzel, majd felforraljuk. Kisebbre vesszük a lángot, és 5-7 percig főzzük még. Közben i
A nyelvet készre főzzük, bőrét lehúzzuk, majd felszeleteljük. Eközben a felaprózott petrezselymet, az összepréselt fokhagymát és a kimagozott bogyókat vajon
A marhafelsálat felszeleteljük, majd kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Ezután lisztbe forgatjuk, és olajban átsütjük. A szalonnaszeleteket egy részét egy jénaib
A pecsenyét elfelezzük, kiklopfoljuk. A darált húst sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd hozzákeverjük az összepréselt fokhagymát. Ezt elsimítjuk a pecsenyé
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd a felére sajtot és almaszeletet teszünk. A hússzeletek másik felével betakarjuk ezeket, majd hústűvel vagy fogpiszkálóval me
Ugrás a lap tetejére >>