A kukoricát sóval ízesített vízben megfőzzük. A húst felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk, majd forró zsíron megfuttatjuk. Ráhintjük a pirospaprikát, vizet
A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, majd vajon átsütjük, sózzuk, borsozzuk, jénaiba tesszük, és a megmaradt zsiradékot rálocsoljuk. Ezután a felaprózott hagy
Dörzsöljünk a húsba egy kevés sót, szórjuk meg durvára őrölt borssal, és azt is dörzsöljük bele. Süssük meg a nyúlfiléket mindkét oldalukon, és tegyü
Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne az összetört fokhagymát, a sót, a szószokat, a cukrot, a rizsbort, a mézet és a fűszerkeveréket. A húst villával v
Süssük meg zsíradék nélkül roston a bordákat. Fűszerezzük sóval és borssal. Olvasszuk meg a vajat és a mézet, majd ízesítsük az ecettel és a rozmaringgal
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. a fűszerkeverék hozzávalóit keverjük össze. A steak mindkét oldalát kenjük be olajjal, és a fűszerkeverékkel. 2
Héjastul megfőzzük a burgonyát, majd ha kész 1 centi vastag szeletekre vágjuk. Mellévágunk1 fej vöröshagymát. Olajos serpenyőben megpirítjuk a felkarikázott
Fogunk egy lábost, beletesszük a feldarabolt húsokat, majd felöntjük kb. 3,5 liter vízzel, és főzni kezdjük. Közben sózzuk, hozzáadjuk a hagymákat, a felszel
Ugrás a lap tetejére >>