Héjastul megfőzzük a
burgonyát, majd ha kész 1 centi vastag szeletekre vágjuk. Mellévágunk1 fej vörös
hagymát. Olajos serpenyőben megpirítjuk a felkarikázott zöldségeket. Mindezt
sóval és
rozmaringgal megszórjuk. Mikor már egy kis színt kapott a piruló zöldség, hozzáadunk 1 fej apróra vágott
fokhagymát is. Ugyanebben a serpenyőbe beleszórunk 1-2 evőkanálnyi Milánói makaróni alap port és 1-2 dl
tejjel csomómentesen elkeverjük. Kedvünk szerint fűszerezzük. Egy jénaitálba rétegerve egymásra rakjuk a
krumplit, rá a
sajtszeletek, és végül egy-két kanálnyi mártás. Forró sütőbe téve 10-15 perc alatt készre sütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>