A rákokat tisztítsuk meg és alaposan mossuk át. A grépfrútot hámozzuk meg és szedjük gerezdjeire.
A szirupot dolgozzuk össze a zúzott fokhagymával, a korianderrel, a mézzel, a ketchuppal, a sóval és a tört paprikával. Ebben pácoljuk a rákokat 20 percig. Ezután a rákokat vegyük ki belőle, a megmaradt levet pedig dolgozzuk össze a keményítővel.
Az olívaolajon süssük a rákot 2-3 percig, majd keverjük hozzá a felvágott paprikát és a zellert, a páclevet pedig öntsük rá. Néhány perc után adagoljuk a grépfrútot, majd 1-2 perces főzés után főtt rizzsel tálaljuk és korianderrel dekoráljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom