A pác hozzávalóit keverjük össze, tegyük bele a húst, és forgassuk össze. Takarjuk le, és tegyük egy éjszakára a hűtőbe.
Másnap melegítsük elő a süt
Keverjük össze az olajat, a rozmaringlevelet, a narancshéjat és a rómaikömény-magot. Tegyük hozzá a húst, sózzuk, borsozzuk, és forgassuk össze. Fedjük le,
A bordákat verjük ki egy kicsit, sózzuk meg, és forgassuk lisztbe. Forró zsírban hirtelen süssük ki.
Köretként burgonyát kínáljunk.
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és zsírban megsütjük. A hús zsírjának felét vízzel összefőzzük, és belemártogatjuk a
A húst folyó víz alatt öblítsük át, csöpögtessük le, majd mindkét oldalát fűszerezzük sóval és borssal. Hagyjuk állni egy fél órát.
Egy serpenyőben
Az előkészített hússzeleteket kevés zsiradékon nagy lángon hirtelen pirosra sütjük. A húst sütés előtt megforgathatjuk lisztben, így laktatóbb az étel. Ez
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd 4 szeletre 1-1 karika hagymát és egy-egy szelet szalonná és sonkát teszünk. Ezeket megsózzuk, majd a megmaradt szeletekre must
A mártás hozzávalóit keverjük össze. Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. A steak mindkét oldalát kenjük be olajjal, és fűszerezzük sóval és borss
Ugrás a lap tetejére >>