A húst lefejtjük a csontról, be
sózzuk, és kevés olajon megsütjük. A
hagymát felkarikázzuk, a húst bekenjük a Piros Arannyal, mellétesszük a
hagymát,
fokhagymát és a
borókabogyót. Lefedve megpároljuk. Kiszedjük, majd az olajra rátesszük a
gombát, és megpároljuk. utána egy tepsi aljába szórjuk. A húst szeletekre vágjuk, és rátesszük a
gombára.
A
lisztet összekeverjük a
tejföllel és Rama
margarinnal, majd sűrűre főzzük. A
tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a kihűlt mártáshoz keverjük, a fehérjét felverjük, majd ezt is hozzáadjuk.
sóval és reszelt
szerecsendióval ízesítjük, hozzákeverjük a
sajtot, majd a hús te
tejére simítjuk, és sütőben megsütjük.
Rizzsel tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>