Főzzük meg a tésztát a csomagolása szerint. Szűrjük le, majd tegyük félre. hevítsük fel a vokot magas hőfokon, tegyük bele az 1 evőkanál olajat, az ötfűszerkeveréket, a fokhagymát és a gyömbért. 30 másodpercig rázogatva-dobálva süssük. A szűzérmekockákat kb. 5 percig pirítsuk, vegyük ki és tegyük félre. A maradék olajat öntsük az edénybe, és a hagymát 2 percig süssük benne. Adjuk hozzá a tésztát, a szűzérméket, a hoisin szószt és az osztrigát. Süssük még 2 percig, alaposan keverjük össze, majd tálaljuk.
Elkészítési idő 25 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom