A diót pirítsuk meg az üres serpenyőben. Megtisztítjuk és felaprózzuk a
mogyoróhagymát, a
paradicsomot felkockázzuk. Egy keveset felmelegítünk a
paradicsom olajából és megfuttatjuk benne a
hagymát. Egy külön tálban keverjük össze ezt a
paradicsommal, a dióval és az összemorzsolt
sajttal. Sóval,
borssal,
bazsalikommal fűszerezzük.
A kiklopfolt szeletekbe vágunk egy zsebet, ide tömjük be a tölteléket. Ha ezzel megvagyunk, zárjuk le fogpiszkálóval, majd panírozzuk be a szeleteket. Forró olajban a húsok mindkét oldalát 5-5 percig sütjük.
Elkészítési idő: kb. 30 perc (+párolás és sütés)
kb. 430 kcal/1806 kJ/adag
38 g fehérje, 18 g
zsír, 27 g szénhidrát
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>