A felkockázott húst,
hagymát és répát pácoljuk be a vörösborba. Adjuk hozzá az egyik fűszercsokrot és letakarva egy napig pihentessük e hűtőben. Ezután szűrjük le és külön süssük meg a húst és a zöldségeket az oljon. Ha kész, akkkor a leszűrt húst dolgozzuk a zöldségekhez, hintsük mega
liszttel és süssük 5 percig.
A hús zaftját dolgozzuk össze a páclével, pároljuk fél óráig, közben pedig fölözzük le a habját. Öntsük a húsra és a zöldségekre. Engedjük fel a levessel és rakjuk bele a másik fűszercsokrot. Fűszerzzük
sóval, valamint
borssal, helyezzünk rá fedőt és pároljuk takarékon 2 órán keresztül. Ezután vegyük ki a húst, a mártásba pedig dolgozzuk bele a pirított
szalonnát. Rotyogtassuk néhány percig, tálaláskor pedig locsoljuk a húsra.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>