A csirkecombokról fejtsük le a bőrét, és éles késsel metsszük ki belőle a csontokat. A csonton maradt húst faragjuk le, és a kapott húsokat vágjuk hasonló n
A csirkecombokról fejtsd le a bőrt, csontozd ki.A húst vágd apró darabokra, serpenyőben melegített olajba dobd bele, és erős tűzön pirítsd meg. Ízesítsd só
Elkészítése ugyan az, mint a becsinált csirke spárgával receptnek, csak itt spárga helyett, karfiolt használunk.
Daraboljuk fel a grillcsirkét, majd a mellet és a combokat is vágjuk ketté. Sózzuk, borsozzuk a részeket, majd forgassuk bele őket lisztbe, és tegyük egy kivajaz
A bort és a szójamártást összekeverjük, majd ebben pácoljuk 30 percig a húst. Ezután 4-5 percig sütjük, majd félretesszük. A visszamaradt zsiradékon megpir
A csirkét megtisztítjuk, a bőrét leszedjük, a húsát darabokra vágjuk. Gyömbérrel és csillagánizzsal fűszerezzük, kevés vizet adunk hozzá, és készre pár
Ujjnyi karikákra szeleteljük az almákat. Megfőzzük a rizst. Serpenyőben megpirítjuk a darált húst, sózzuk, némi kakukkfűvel ízesítjük. Mikor már félig me
A húst finomra daráljuk. A felaprított hagymát és fokhagymát forró olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a húst, és megpirítjuk. Megfűszerzük, belekeverjük a
Ugrás a lap tetejére >>