A csirkét feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk, majd a lisztben megforgatjuk. Ezután vajon átsütjük, majd egy jénaiba tesszük. Hozzáadjuk a karikákra vágott hagym
A csirke húsát feldaraboljuk, majd félretesszük. A hagymát felaprózzuk, megpirítjuk, majd beletesszük az összepréselt fokhagymát, a húst, a felkockázott zö
A húst felszeleteljük, majd besózzuk. A hagymát lereszeljük, egy tálba tesszük, majd összekeverjük a felvert tojással, az összepréselt fokhagymával és a sze
A csirkemelleket nyolc egyforma részre felvágjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A hagymát felkarikázzuk, a fokhagymát összepréseljük, a sáfrányt pedig kevés sóval
A húst kenjük meg olajjal, alaposan fűszerezzük be, majd grillezzük közepesre őket, és tegyük félre. Egy tálban keverjük össze az olajat, a vörösborecettel
A megtisztított csirkét feldaraboljuk, és lesózzuk. Olajban megsütjük a lisztbe panírozott hússzeleteket, majd hozzáadjuk a felaprított hagymát, gombát, és t
Keverjük össze az olajat, a hagymát, a fokhagymát, a gyömbért, a római köményt, a kurkumát, a sót, a borsot, a citromot, az olívát és a korianderzöldet. Fo
Keverjük össze a marokkói fűszerkeveréket és az olajat, majd ecsettel kenjük a csirkére. Melegítsük fel a grillserpenyőt, és a csirkét süssük, amíg meg ne
Ugrás a lap tetejére >>