A kömény- és koriandermagot megpirítjuk, majd amikor kihűlt, összezúzzuk. Belekeverjük a paradicsompürébe, hozzáadjuk a citromlevet és a héját, kurkumát, s
A burgonyát lereszeljük a fokhagymával együtt és belerakjuk a fűszereket meg kb 3-4 evőkanál lisztet.Ezt össze dolgozzuk és állni hagyjuk 1 órát..A masszába
melegítsük elő a sütőt 230 fokra. Béleljünk ki sütőpapírral egy tepsit. Keverjük össze a paradicsomszószt, a barbecue-szószt, a Worcester-szószt, a barna c
A csirkét feldaraboljuk, lisztbe forgatjuk, és olajban kisütjük. A csirkét kiszedjük, az olajat leöntjük, de a serpenyő alján hagyunk egy kicsit. Beletesszük a
Mossuk meg a paprikákat, és először negyedeljük, majd felezzük meg őket. Pucoljuk meg és negyedeljük fel a mogyoróhagymát. A csirkecombot vágjuk két részre
A csirkét feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk, és majoránnával ízesítjük. Egy jénai tál alját befedjük szalonnaszeletekkel, majd ráöntjük a mexikói vegyes z
A felhevített olajon lepirítjuk a finomra vágott lilahagymát. Rátesszük a mexikói zöldségkeveréket,és pár percig együtt pirítjuk.
A kockára vágott májat
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. 5-ös fokozat gázsütő esetén. Tegyük egymás mellé a tepsiben a csirkecombokat. A mustárt és a mézet keverjük össze, só
Ugrás a lap tetejére >>