» 12 nagy csirkeszárny » 500 g fagyasztott burgonya » 70 g barna cukor » 90 ml paradicsomszósz » 90 ml barbecue-szósz » 1 evőkanál Worcester-szósz » fél teáskanál őrölt pirospaprika » só és frissen őrölt fekete bors » zöldsalátalevelek a tálaláshoz
melegítsük elő a sütőt 230 fokra. Béleljünk ki sütőpapírral egy tepsit. Keverjük össze a paradicsomszószt, a barbecue-szószt, a Worcester-szószt, a barna cukrot és a paprikát. Sózzuk, borsozzuk, majd tegyük bele a csirkeszárnyakat. Rázzuk jól össze, majd tegyük a tepsibe. A burgonyát tegyük egy másik tepsibe. Süssük meg őket kb. 20 perc alatt, közben egyszer forgassuk meg. Zöldsalátával tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom