» 1 tasak KNORR Mexikói Chilis bab Rafinéria alap » 40 dkg csirkemáj szív nélkül » 2 fej lilahagyma » 20 dkg Coop mirelit Mexikói mix » 2 evőkanál Coop napraforgó étolaj » 25 dkg Coop konyhakész rizs
A felhevített olajon lepirítjuk a finomra vágott lilahagymát. Rátesszük a mexikói zöldségkeveréket,és pár percig együtt pirítjuk.
A kockára vágott májat hozzáadjuk,majd felengedjük a 4 dl vízzel elkevert KNORR mexikói Chilis bab Rafinériával. Újraforrástól számítva 3-5 percig főzzük. Közben a rizst előírás szerint kifőzzük. Tálalás előtt összeforgatjuk a ragut a rizzsel.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom