Habverővel dolgozzuk össze 3
tojás sárgáját a por
cukorral, majd 3 perc után keverjük hozzá a
lisztet és 30 gramm megolvasztott
vajat. A
tojások fehérjét verjük keményre egy csipet
sóval, majd óvatosan forgassuk a cukros keverékbe, végül öntsük egy sütőpapírral kibélel tepsibe és oszlassuk el egyenletesen. Előmelegített sütőben 7-8 perc alatt megsütjük. Negyed óra után borítsuk egy konyharuhára.
A maradék
tojások sárgáját jól dolgozzuk össze egy csipet
sóval, a
cukorral, a
kakaóval és a maradék
vajjal. Addig keverjük, amíg sima nem lesz, majd kenjük vastagon a piskótára. Ezután tekerjük fel a konyharuha segítségével, hagyjuk hűvös helyen néhány órát. A maradék csokis krémet tegyük habzsákba és dekoráljuk vele a sütemény te
tejét.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>