Elkészítési mód: A lilahagymát olivaolajon kevergetjük kicsit, majd beletesszük az apróra vágott csirkemellet. Fontos, hogy kis darabokra vágjuk a csirkét, hog
A csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd megpirítjuk benne a felaprózott hagymát, és h
A húst megtisztítjuk, kicsontozzuk, majd felcsíkozzuk. A bőrét felkockázzuk, majd zsírját kisütjük. Ebben a zsiradékban megpirítjuk a felaprózott hagymát, m
A megtisztított csirkét darabokra vágjuk. A felkockázott hagymát, félig megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a fűszereket, egy kevés vizet, belerakjuk a csirkét,
A feldarabolt csirkét vajon megsütjük, majd félretesszük. A zsiradékán megpirítjuk a felaprózott hagymát, meghintjük a pirospaprikával, majd kevés vizet önt
Vágd apróra a hagymát, 1 evőkanál zsírban fonnyaszd meg tedd rá az előzőleg besózott csirkeaprólékot, kevés vizet önts alá, puhára párold, majd süsd zs
A tésztát főzzük ki sós, forró vízben, szűrjük le. A csirkét 3 perc alatt süssük meg az olajon, szedjük ki és tegyük félre. Dobjuk a serpenyőbe a hagymá
A mellehúsát a zsír felén elősütjük, majd egy lábosba rakjuk. A hagymát, fokhagymát, szalonnát, zöldségeket felkockázzuk, megpirítjuk a zsírban, és szint
Ugrás a lap tetejére >>