A zsemlemorzsát kevét tejbe szórjuk, majd hozzáadjuk a mazsolát, a rokfortot, a tojást, 2 evőkanál tejfölt, 2 dkg vajat és az összezúzott májat. Sózzuk, maj
A tojást keverjük el a mustárral, sóval és borssal. Forgassuk a csirkét lisztbe, majd az ízesített tojásba. Keverjük össze a morzsát a parmezánnal, majd forg
A megtisztított csirkét hosszában ketté vágjuk, beirdaljuk, belsőségeit a szárnya alá tesszük, lesózzuk, felhevített zsírba mártjuk, és roston arany barná
A csirkét sózzuk meg, és zsírral kenjük be. Tegyük a rostra, tegyünk alá tepsit, és süssük pirosra.
Egy banánt, a melaszt, a mézet, a fokhagymát és 2 ek. olívaolajat összeturmixolunk, közben a chiliport, a köményt és a koriandert megpirítjuk. Ezután a fűsze
A húst sózzuk, borsozzuk, és 2 ek. vajon megpirítjuk. A szeleteket hőálló tálba tesszük, és melegen tartjuk. A bort a serpenyőbe öntjük, erős lángon elpár
Olajban hagymát dinsztelünk majd bele tesszük a kockára vágott húst és a kockára vágott burgonyát. Felengedjük 250 ml tejjel, fűszerezzük: só, pirospaprika,
A húsról leszedjük bőrt, majd kicsontozzuk, besózzuk, és bepanírozzuk, de a végén nem zsemlemorzsába, hanem a sajtba forgatjuk bele. A szeleteket tűzálló tá
Ugrás a lap tetejére >>