A húst felcsíkozzuk, sózzuk, borsozzuk, majd először lisztbe, aztán tojásba, végül a szezámba forgatjuk őket. Így kisütjük, közben a spárgát puhára pár
Csirkemellet ujjnyi csíkokra vágjuk, besózzuk. Lisztbe és tojásba forgatjuk, és végül szezámmagba. Bő olajba kisütjük. Köretnek zöldséges rizst készítün
Csirkét lepirítjuk. Hozzáadjuk a darabokra vágott répát, az összevágott káposztát, szójacsírát, szójaszószt, valamint egy kevés mézet. Pároljuk, hozzáa
A sonkát és a gombát felcsíkozzuk, majd 10 dkg forró vajon megfuttatjuk. 8 dkg vajat összekeverünk a tojásokkal, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a szerecsendi
A megmosott húst leszárítjuk, a combokat a forgónál félbevágjuk, a melleket szintén. Bevagdossuk, majd besózzuk. A sáfrányhoz hozzáadunk 3 evőkanál forró v
Vagdossuk be a húst egy éles kés segítségével és rakjuk egy tűzálló tálba. A joghurtot keverjük össze a currykrémmel. Ízesítsük sóval és borssal. A kev
Először készítsük el a páclevet. A kifacsart citromok levét dolgozzuk össze a zúzott fokhagymával, a joghurttal, a cukorral és az összevágott hagymával. Fű
Egy tálban összekeverjük az olajat, az összepréselt fokhagymát, a köményt, a koriandert, a paprikát, a kurkumát, a sót és a borsot. A csirkét felkockázzuk,
Ugrás a lap tetejére >>