A csirkét megfőzzük pörköltnek (lásd szegedi gulyáscsirke receptjénél) összekeverjük a tarhonyával, és együtt megpirítjuk.
A zöldséget kockára vágjuk, majd a hússal és a zellerrel együtt főzni kezdjük, annyi vízben, amenyi ellepi. A hagymát, borsot, kevés citromhéjat és a tárko
Keskeny szeletekre vágom a csirkemellet, sózom, borsozom őket és mindegyiket kb. 1 teáskanálnyi mézzel megkenem. Ettől igazán szép színt és finom ízt kap a h
Keverjük össze a tárkonyt, az olajat és az ecetet. Tegyük bele a combokat, sózzuk, borsozzuk, és lefedve tegyük 2 órára a hűtőbe.
Lencse:
Hevítsük fel az
Tisztítsuk meg a húst, mossuk át és vágjuk két részre. Ezután pácoljuk be sóval, borssal, olívaolajjal és a felaprított tárkonnyal. Pihentessük egy órán
Egy tálban összekeverjük a tejet sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a citrom levét és a felaprított metélőhagymát, majd ebbe tesszük a combokat, és a hűtőbe
Vágjuk 4 darabra a csirkecombokat. Serpenyőben felforrósított olajban kb. 6 percig süssük a combokat, időnként megforgatva. Jól süssük át. Keverjük hozzá a
Egy tálban verjük habosra a tojásokat a cukorral, majd keverjük méghozzá az olajat, a tejfölt, a kakaót és a vizet. Egy másik tálba dolgozzuk össze a sütőpo
Ugrás a lap tetejére >>