» 6 kicsontozott csirkecomb, bőr nélkül » 4 evőkanál tejföl (20% zsírtartalmú) » egy kisebb csomó korianderzöld, nagyjából összevagdosva » 1 evőkanál napraforgóolaj » Só és őrölt fekete bors
Vágjuk 4 darabra a csirkecombokat. Serpenyőben felforrósított olajban kb. 6 percig süssük a combokat, időnként megforgatva. Jól süssük át. Keverjük hozzá a tejfölt és addig kevergessük, amíg hígabb állagú nem lesz. Főzzük további 1-2 percig, amíg újra rotyogni nem kezd. Szórjunk rá korianderzöldet és jól dolgozzuk össze. Sózzuk- borsozzuk. Ha kész tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom