Keverjük össze a
tárkonyt, az olajat és az
ecetet. Tegyük bele a combokat,
sózzuk,
borsozzuk, és lefedve tegyük 2 órára a hűtőbe.
lencse:
Hevítsük fel az olajat, tegyük bele a
hagymát és a
szalonnát, majd pirytsuk meg. Adjuk hozzá a
lencsét, az alaplevet, és forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, és főzzük, amíg a
lencse megpuhul.
A grillsütőt melegítsük elő. Grillezzük meg a húst.
A
paradicsomokat kenjük meg olajjal, és grillezzük puhára őket. Adjuk a
paradicsomot, a
citromlevet és a petrezselymet a
lencséhez. Keverjük össze, és
sózzuk,
borsozzuk.
A csirkét forrón tálaljuk a
lencsével együtt.
Elkészület: 20 perc.
Főzési, sütési idő: 35-40 perc.
Nehézségi fok: 1.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>