Ezt az ételt előző nap kell elkészíteni,mert 1 napot állni kell hűtőben,hogy összeérjenek az ízek!!
A csirkemellfiléket 5 dkg-s szeletekre vágva besózzu
A csirke fejét, lábait eltávolítjuk, a belsőségeit a szárnya alá tesszük, majd lisztbe, tojásba, végül morzsába panírozzuk, és zsírban megsütjük. A hús
A csirke mellét verd ki és sózd meg. Mindegyiket tedd előbb lisztbe, majd tojásba és végül zsemlemorzsába. Forró olajban süsd: előbb fedő alatt, majd megford
Hevítsük fel a vokot, majd tegyünk bele 1 evőkanál olajat, szórjuk bele kesudiót és 2-3 perc alatt süssük aranyszínűre. Szedjük ki, és a vokba öntsünk 1
Főzzük meg a tésztát a csomagolása szerint. Szűrjük le és tegyük félre. Hevítsük fel a vokot magas hőfokon, majd tegyük bele az olajat. Dobjuk bele a hagym
A csirkét megtisztítjuk, darabokra vágjuk, majd 10 dkg vajat felforrósítunk, és addig sütjük, amíg aranyszínű lesz. Rászórjuk a liszt felét, majd még néh
A vaj felén arany színűre sütjük a feldarabolt csirkét, majd rászórjuk a lisztet, és néhány perc után felöntjük a borral és a levessel. Sózzuk, borsozzuk,
Mikor a paradicsom kicsit összeesett, annyi vizet öntünk alá, mint a rizs mennyisége és ebbe öntjük a rizst. Megvárjuk, míg megpuhul és akkor tesszük bele a p
Ugrás a lap tetejére >>