Az élesztőt 1dl langyos tejben 1 tk. cukorral felfuttatjuk. A liszthez hozzáadjuk a felfutott kovászt, beletesszük a főtt és áttört burgonyát,az 1 ek. sót, az
A csirkehúst bedörzsöljük a sóval, borssal és fokhagymával, majd olajon mindkét felét megpirítjuk. Ekkor hozzáadjuk a felkockázott krumplit, majd néhány per
Egy tálban összekeverjük az olívaolajt, az összepréselt fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, majd egy éjszakára ebbe pácoljuk a húst. Másnap a szalonnát felkocká
Csirkemellet felszúrjuk. Az üregbe mozzarellát és olívabogyót töltünk. Megszórjuk provence-ival, és megsózzuk. Kis lángon mindkét oldalát megsütjük. Mási
A combokból eltávolítjuk a csontot, majd megsózzuk. Fogunk egy tálat, beletesszük a sajtot, a tojások sárgáját, a felkockázott sonkát és a fűszereket. Ezzel
A citrom levéből és héjából, a cukorral, sóval és fűszerekkel páclét készítünk, majd a húsra öntjük, és másnapig hűtőbe tesszük. Utána grillen megs
Először is készítsünk páclevet. A kifacsart citromok levét dolgozzuk össze az olívaolajjal, a gyömbérrel, a mézzel, a felaprított metélőhagymával és ízl
A megtisztított, kiválogatott rizst az olajon a préselt fokhagymával hevíteni kezdjük. Rádobjuk a leveskockát és felöntjük fél liter vízzel. Hozzákeverjük
Ugrás a lap tetejére >>