A fenyőmagokat megpirítjuk, majd a felét egy turmixba tesszük a bazsalikommal, a fokhagymával, parmezánnal, sóval, borssal és olívaolajjal együtt, és az egész
Fogjunk egy tálat, és keverjük benne össze jó alaposan a tejfölt és a pestót, majd tegyük félre összeérni egy időre. A kenyereket pirítsuk meg, majd kenjük
A csirkét megtisztítjuk, kívül-belül megmossuk, majd levágjuk a szárnyvégeit, a lábszárait és a nyakát. Négy részre vágjuk, és megsózzuk. A májat a szá
A csirkemellet vágjuk darabokra, majd pároljuk meg a mogyoróhagymával és a tárkonnyal. Sózzuk, borsozzuk, majd öntsük rá a pezsgőt, és sűrítsük be a tejsz
Először felszúrjuk a pálcára a tonhalat, garnálát, olajbogyót. Mindegyikből egy darabot. Majd megszórjuk finomra vágott hagymával és vinaigrette mártással.
A megtisztított csirkét felszeleteljük, lesózzuk, lisztbe panírozzuk, és forró zsírban megpirítjuk, majd felöntjük a pecsenyelével, és puhára pároljuk. A c
A megtisztított csirkét feldaraboljuk, és lesózzuk. A hagymát, gombát, petrezselymet, tárkonyt, paradicsomot, májat felkockázzuk. Forró zsírban megpirítjuk a
A csirkét megmossuk, nyolc részre vágjuk, sózzuk, és borsozzuk. A vaj és az olaj felét felhevítjük, majd elősütjük benne a csirkét. Kiszedjük, fazékba tess
Ugrás a lap tetejére >>