Melegítsük elő a grillt. A húsról szedjünk le minden zsírt. Vágjuk be a tetejét kereszt alakban, de ne vágjuk át.
Keverjük össze a szójaszószt, mézet, ci
Keverjük össze egy lábosban a mézet, a szójaszószt, a szezámolajat, a gyömbért és a fokhagymát. Melegítsük fel, majd öntsük egy tálba, és hagyjuk hűlni.
A combokat sózzuk, borsozzuk, majd olajban megfuttatjuk. Eközben a cukrot karamellizáljuk, majd felöntjük a borral, és ezt a csirkére locsoljuk. Hozzáadjuk a fels
A melleket lapítsuk ki húsklopfolóval. Keverjük össze a zsemlemorzsát, a petrezselymet és a snidlinget. Sózzuk, borsozzuk a húst. Mártsuk lisztbe, majd felvert
A megmosott paradicsomot és a sajtot szeletekre vágjuk. A bazsalikomot megmossuk, és felcsíkozzuk. A hagymát felaprítjuk. A húst megmossuk, sóval, borssal ízesí
Csirkét tegyük tűzálló tálba. Keverjük össze a mustárt, vajat, citromlevet, paprikát, cukrot, és sózzuk-borsozzuk. Húsuk tetejét kenjük meg ezzel a szóssz
A csirkemájat sózzuk, borsozzuk, majorannával meghintjük. Olajon elősütjük, és a visszamaradt zsiradékban a félkarikára vágott vöröshagymát lepirítjuk. Ho
A kockára vágott hagymát, a csirkével együtt belerakjuk egy fazékba. Felöntjük vízzel. Beletesszük az összes fűszert, meg az 1 doboz tejfölt . Sót ne haszn�
Ugrás a lap tetejére >>