» 4 kicsontozott csirkemell » 120 g friss szemlemorzsa » 30 g fehér liszt » 2 tojás » 2 evőkanál finomra vágott petrezselyem » 2 evőkanál finomra vágott snidling » 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors » citromgerezdek a tálaláshoz és frissen sütött burgonya
A melleket lapítsuk ki húsklopfolóval. Keverjük össze a zsemlemorzsát, a petrezselymet és a snidlinget. Sózzuk, borsozzuk a húst. Mártsuk lisztbe, majd felvert tojásba és a fűszeres zsemlemorzsába. Oldalanként 2 percig süssük az olajban. Amikor elkészült citromgerezdekkel és frissen sütött hasábburgonyával tálaljuk.
Elkészítési idő 23 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom