A combokat megtisztítjuk, majd rést vágunk rajtuk. Ezután fogunk egy tálat, beletesszük a paradicsompürét, majd hozzákeverjük az olajat, az összepréselt fokha
A zsemléket beáztatjuk, a csirkéket pedig megtisztítjuk. Ezután a hagymát olajon megpirítjuk, majd beletesszük a felszeletelt májat és gombát. A fűszerekkel
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. Keverjük össze a húst, az olajjal, a sóval és a borssal. Szúrjuk rá a húst a nyársakra, és 2 órára tegyük hűt
Salsa:
Fél friss ananász, meghámozva és kockára vágva, fél csésze durvára vágott korianderzöld, 2 piros csili, finomra vágva és kimagozva, 2 ek. pörkölt f
A csirkét megsózzuk. A párolóedénybe sós vizet teszünk, hozzáadjuk az ecetet, a borsot, és a fűszereket, és a csirkét 30 percig pároljuk benne. A szárnyasl
Csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk. A joghurtba beletesszük a csirkemelleket és pár órára a hűtőben állni hagyjuk.
Az uborkát lereszeljük, megsó
Az almát meghámozzuk, és lereszeljük. A zellert és a zöldhagymát felszeleteljük, majd az almával, a kétfajta túróval és a fűszerekkel összegyúrjuk. Ezzel
Csirkemellet úgy vágjuk fel, hogy nyitott szeleteket kapjunk. Sózzuk, klopfoljuk, majd a húst kicsit hagyjuk állni a hűtőben. Juhtúróval bekenjük, az őszibarac
Ugrás a lap tetejére >>