Vágjunk négy négyzet alakú fóliadarabot. Rakjunk két-két vékonyra vágott szalonnaszeletet mindegyikre, és helyezzük rá a besózott csirkecombot.
Fektessünk
A fóliát terítsük ki, tegyünk rá szalonnaszeleteket, és a bevágott, besózott combokat. Helyezzük rá a hagymát, a paprikát, majd csomagoljuk be, és 15-20 per
Az apróra vágott szalonnát, májat és sonkát dolgozzuk össze a tojással, valamint a zsemlemorzsával. Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal és kakukkfűve
A megtisztított csirkét daraboljuk fel és pácoljuk be sóval, borssal, fahéjjal, az összevágott hagymával, mézzel és az édes fehérborral. Jól keverjük össz
Keverjük össze a gint, limonádét, fokhagymás sót, ketchupot, Worcester-mártást és a borsot.
Forgassuk meg benne a húst. Hűtőbe pácoljuk 2 órán át, vegy
A csirkét sózzuk meg 4 ek. sóval, majd csavarjuk fóliába, és tegyük 1,5-2 órára hűtőbe. Vegyük ki a hűtőből, és mossuk le hideg vízzel, és töröljük s
Keverjük össze az olajat, a citromlevet, a paprikát és a fokhagymát. Tegyük bele a csirkét, sózzuk, borsozzuk, és tegyük 2 órára a hűtőbe.
Melegítsük el
Egy mély tányérba szórjuk bele a lisztet, a pirospaprikát és a sót. Ezeket alaposan keverjük is össze, majd ebbe forgassuk bele a 12 csirkeszárnyat. Az előkés
Ugrás a lap tetejére >>