A csirkét elnegyedeljük, majd besózzuk, lisztbe és tojásba mártjuk, majd olajban átsütjük. Eközben a burgonyát héjában puhára főzzük, majd megpucoljuk és
Burgonyát megfőzzük. Burgonyapürét készítünk, hozzáadjuk a megpirított szalámikockákat. Sózzuk, szerecsendiót szórunk rá. Keverünk hozzá karikára vágo
Forraljunk sós vizet, és főzzük ki benne a makarónit. Forrósítsunk olajat, dinszteljük meg benne a hagymát, tegyük bele a gombát, szalonnát, és pirítsuk meg
A húst darabokra vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. Olajjal meglocsoljuk és összekeverjük. a cukkinit megmossuk, és 8 cm-es szeletekre vágjuk. A hagymát megpuco
két dl langyos tejben felfuttattom az élesztőt, közben összekeverem a reszelt cukkinit a lisztet, a sót, a tojást, és hozzáadom az élesztőt, összedolgozom j
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a lisztet, felengedjük vízzel, hogy sűrű szószt kapjunk, ételízesítőt adunk hozzá. Beletessz
A hagymát megpucoljuk, és fél karikákra vágjuk. Az olajat vastag falú (pecsenyesütő) lábasban felforrósítjuk és megpirítjuk rajta a hagymát. Közben a megmo
A húsdarabokat 1½ centi vastag, jó 10 dekás szeletekre vágom. Mindegyiket megsózom, aztán egymás mellé rakom egy sütőtálba. A páchoz egy kis tálkában
Ugrás a lap tetejére >>