A kicsontozott húsokat hosszában szúrd fel.A nyílásba helyezz egy- egy megfelelő hosszú póréhagymát.A megtöltött csirkemelleket sóval, őrölt borssal dörzs
Melleket helyezzük 2 réteg sütőpapír közé, és klopfoljuk ki őket.
Spenót felét osszuk szét a filékre, mindegyikre tegyünk pármai sonkát, majd terítsük
Burgonyát kockázzuk, megsózzuk és megfőzzük. A tarhonyát lepirítjuk, sózzuk, felöntjük vízzel. Készrefőzzük. A csirkecombot felkockázzuk, szalonnát úgys
A gesztenyét 2 órán keresztül langyos vízben áztatjuk, majd wok-ban kb. 15 percig sütjük. A húst sózzuk, lisztet szórunk rá, majd a gesztenye mellé tesszük,
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a darált húst, a feldarabolt májat, a fűszereket, sózzuk, borsozzuk. Eközben a gesztenyét a levesben
A megtisztított, feldarabolt csirkét, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és elősütjük, majd egy lábosba rakjuk. A hús zsírjában megpirítjuk a hagymát, gombát,
A csirkét megtisztítjuk, majd vajat hevítünk, és megfuttatjuk rajta. Kiszedjük a vajból, és melegen tartjuk. A vajra tesszük a gombát, és barnára sütjük. K
A szilvát a borba áztatjuk, a szalonnát felkockázzuk, zsírját kisütjük, majd kivesszük a zsírból. A hagymát felkarikázzuk, a gombát felszeleteljük, majd a
Ugrás a lap tetejére >>