A csirkecombot megsózzuk, és fűszerezzük. Vajat teszünk a tetejére és megsütjük. A burgonyát és a többi zöldséget sós vízben megfőzzük. Amikor kész, a
Keverjük össze az olajat, a lime-levet, a csilit, a római köményt, majd adjuk hozzá a csirkét, sót és borsot. Keverjük jól össze, fedjük le, és tegyük 2 ó
A csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk és vajas-olajos keverékben megsütjük. Ezután a falkarikázott újhagymát pirítani kezdjük
A csirkecombokat kicsontozzuk, majd sóval, borssal, mustárral és az összepréselt fokhagymával bedörzsöljük. A kolbászt elnegyedeljük, majd a combokba a csont h
A csirkemellett kicsontozzuk, majd mindkettőt elfelezzük. A kolbászt elnegyedeljük, majd a felvágott csirkemellek réseibe tesszük őket. Így összetűzzük a hús
A mellfiléket kiklopfoljuk, majd ketchupot kenünk rájuk, és rárakjuk a szalonnákat és a felkarikázott hagymát. Sózzuk, majd két filét egymásra teszünk, és
A csirkét megmossuk, besózzuk, megborsozzuk, és tepsibe tesszük. 6 dkg vajat aláteszünk, meglocsoljuk a citrom és a narancs levével, és előmelegített sütőben
A mellek bőrét fejtsd le, csontozd ki a húst, kockázd fel. A bőröket és a csontokat tedd egy fazékba a zöldségekkel együtt, sózd, borsozd, majd engedd fel ann
Ugrás a lap tetejére >>