Egy tűzálló tálat kenjünk ki olajjal. Az aljára tegyünk hámozott, felkarikázott burgonyát. Sózzuk meg, és rakjuk rá a feldarabolt csirke csontosabb részeit.
A gombát megpucoljuk, majd ledaráljuk, és megborsozzuk. A húst kicsontozzuk, ledaráljuk, megsózzuk, majd 3 tojással és a gombával összedolgozzuk. Kis fasírtoka
A combokat csontozzuk ki, és kenjük be olajjal, majd hagyjuk állni fél órát. A maradék olajon fonnyasszuk meg a hagymát, majd sózzuk és borsozzuk. Adjuk hozzá
A nyakról leszedjük a bőrt, de vigyázzuk, hogy ne szakadjon el. A nyakakat húslevessel felengedjük, majd puhára főzzük. Kiszedjük, és leszedjük a húst a cson
A zsemlét beáztatjuk, majd kinyomkodjuk. A hagymát felaprítjuk, majd a Rama margarinon megpároljuk. A gombát vékony szeletekre vágjuk, majd a hagymához adjuk. Zs
A csirkecombokat kicsontozzuk. Rárakjuk a sonkát és a sajtot, majd feltekerjük. Bepanírozzuk, majd bő, forró olajban kisütjük.
A csirke melleket csíkokra vágjuk,a fel karikázott póré hagymával és a zöldségekkel olajon meg pároljuk,ízesítjük sóval borssal. A rizst étel ízesítővel
Csirkekebab:
A csirkét fűzzük előre beáztatott hurkapálcára.
Keverjük össze az olajat, a citromlevet, a fokhagymát és az oregánót. sózzuk, borsozzuk, maj
Ugrás a lap tetejére >>