Egy mély tányérba szórjuk bele a lisztet, a borsot és a sót. Ezeket alaposan keverjük is össze, majd ebbe forgassuk bele a 12 csirkeszárnyat. Az előkészített
Csirkemellet vágjuk be az alsó része közepén. Szórjuk bele a sót és a paprikát az olajba, és dolgozzuk sűrű keverékké. Ezzel kenjük be a csirkét. Süssük
A fokhagymát gerezdekre szedjük, és összezúzzuk. A fűszerekkel együtt a liszthez keverjük, és ebbe a keverékbe beleforgatjuk a combokat. Kikent tepsibe tesszük
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne az olajat, az ecetet, a cukrot, majd sózzuk, borsozzuk, és félretesszük. Egy salátástálba tesszük a felcsíkozott paprik
A csirkeszárnyakat a forgójuknál elvágjuk, majd egy előkészített tepsibe tesszük. Ezután egy tálban összekeverjük a ketchupot az összepréselt fokhagymával,
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, megfűszerezzük, és a húst is elkezdjük benne pirítani. Keverjük még hozzá a mangócsat
Keverjük össze a fűszerkeverék hozzávalóit. A csirkéket mossuk meg, és töröljük szárazra.Kívül-belül kenjük be a fűszerkeverékkel, tegyünk a hasukba 1-
Osszuk 4 részre a csirkét, és alaposan sózzuk be. A megmosott és lecsöpögtetett risz felét tűzálló tálba tesszük, majd ráhalmozzuk a csirke felét, a karik
Ugrás a lap tetejére >>