A feldarabolt csirkét olajon pirosra sütjük, majd sózzuk, borsozzuk. Eközben a feldarabolt zöldségeket vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, a kakukkfűvel ízes
Az olajon megpirítjuk a hagymát aztán rárakjuk a húst és addig pirítjuk míg fehér nem lesz, aztán megborsozzuk, megsózzuk, rakunk rá gyros port és a szárít
A szójamártást és a bort összekeverjük, majd 30 percet ebben pácoljuk a feldarabolt csirkét. Ezután a húst és a felkarikázott hagyma felét pirítani kezdjük
A felhevített Rama Rama margarinban felpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát,majd hozzáadjuk a kockára vágott sertéshúst. Együtt pirítjuk majd felengedjük
A csirkét darabokra szétszedjük, majd sóval, borssal fűszerezzük. Vajon megpirítjuk, majd aláöntjük a bort, és így lefedve puhára pároljuk. Végül hozzáad
A combokat elfelezzük, megborsozzuk, majd olajban kisütjük. Eközben egy jénaiba tesszük a szalonnaszeleteket, erre tesszük a combokat, majd lelocsoljuk a kifacsart
Tisztítsuk meg a csirkét, mossuk át, daraboljuk 10 részre és fűszerezzük sóval, valamint borssal. Ezután olajban pirítsuk meg mindkét oldalát körülbelül f
Első lépésként a paradicsomot megmossuk és vastag szeletekre vágjuk. Miután megsóztuk, lisztbe és tojásba forgatjuk és olajban, közepes lángon megsütjük. A
Ugrás a lap tetejére >>